Over ons

Vriendinnenonline.nl is gevestigd in het hartje van Amsterdam, maar we werken op landelijke schaal. Deze succesvolle vriendinnenwebsite is speciaal opgezet om nieuwe vriendinnen te vinden om mee te sporten, koffie te drinken of gewoon voor een goed gesprek.

Wij helpen jou om leuke contacten te vinden als je bijvoorbeeld verhuisd bent of door een nieuwe levensfase nieuwe vriendinnen zoekt. Inmiddels hebben we ruim 38.000 ingeschreven leden en zijn er meer dan 175.000 vriendschappen op de website gesloten. Dat is niet alleen iets waar we heel trots op zijn, we hebben er ook twee keer de ‘beste website van het jaar-award’ mee gewonnen.

Het concept

Ons enthousiaste team van schrijvers, programmeurs en ontwerpers wordt aangestuurd door Lize Mast (op de teamfoto helemaal rechts). Zij is al jaren werkzaam in de online industrie en is in de afgelopen jaren hoofdredacteur geweest bij diverse grote online titels. Toen ze de kans kreeg om deze website naar the next level te tillen, heeft ze dit met beide handen aangegrepen: ‘Het is een waanzinnig sterk concept, waarbij we geheel volgens de tijdsgeest van nu, mensen helpen om nieuwe contacten te leggen’.

Het team

De site zou nooit zo leuk zijn, zonder dit enthousiaste team van schrijvers. Van links naar rechts zie je Lize, Suzanne, Charlotte, Dorine, Mirjam, Jorinde en Rosanne. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie; van recepten, tot werkgerelateerde onderwerpen, reizen, knutselen en natuurlijk vriendschap! Heb jij ook interesse om te mee te schrijven op de website? Stuur ons dan een mailtje - info@vriendinnenonline.nl.

team-vriendinnenonline-2020